Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Inteligentný náramok s meračom tepu s dopravou v cene

Dostupné varianty:
zľava 50 %

Popis

-Monitoruje vašu únavu v reálnom čase. -OLED displej -Upozornenie na SMS a hovor -Keď je Bluetooth odpojený alebo je telefón vo veľkej vzdialenosti od náramku, náramok vás upozorní. -Monitoruje Spánok / vzdialenosť / kalórie -Môžte sledovať kvalitu vášho spánku, pomôže sledovať denný pohyb -Krokomer-počíta, koľko krokov ste išli -Meria srdcový tep -Pripomienka aktivity – pri dlhšej nečinnsoti Vás upozorní na nutnosť pohybu -Vlastný snímač tepovej frekvencie v M2 inteligentnom náramku pomáha odhadnúť intenzitu pri cvičení pre -zlepšenie celkovej sledovanosti kalórií -IP67 Vodotesný (môžete náramok nosiť na plávanie a do sprchy)


-zľava na inteligentný fitnes náramok -okrem bežných funkciíí meria aj tepovú frekvenciu -náhodná farba podľa skladovej dostupnosti -USB konektor na priame nabíjanie, bez nutnosti nabíjačky

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok zlavomax.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac