Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Rovnací pás na chrbát Posture Armor

Dostupné varianty:
zľava 56 %

Popis

Rovnací pás na chrbát Posture Armor vám uľaví od bolestí chrbta a každodennej únavy. Táto chrbtová podpera je prispôsobivá a nastaviteľná. Zlepší držanie tela vďaka magnetoterapii. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, obsahuje 12 magnetov strategicky umiestnených tak, aby zlepšili krvný obeh a znižovali bolesť a každodenný stres. Rovnací pás je možné nosiť celý deň pod oblečením. Je to pohodlný, diskrétny a ľahko sa používa. Začnite používať pás na chrbát ešte dnes a čoskoro pocítite jeho blahodárne účinky. To vám poskytne skvelý relax a pocit pohody. Vaše zdravie vám poďakuje. Rovnací pás má jednu univerzálnu veľkosť a je vhodný pre mužov aj pre ženy. Rozsah 95 až 120 cm (pas). Biela farba. Perte v ruke a sušte na vzduchu.

-Uľaví od bolestí chrbta a každodennej únavy -Táto chrbtová podpera je prispôsobivá a nastaviteľná -Zlepší držanie tela vďaka magnetoterapii -Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov -Možné nosiť celý deň pod oblečením -Nosenie je pohodlné, diskrétne a ľahko sa používa -Má univerzálnu veľkosť a je vhodný pre mužov aj pre ženy -Rozsah 95 až 120 cm (pás) -V bielej farbe

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok zlavomax.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac