Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Bass V8 smart hodinky, čierne

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Smart hodinky sú plne kompatibilné s iOS aj Androidom. Sú vybavené vstavaným mikrofónom, reproduktorom a slotom na SIM kartu, takže počas hovoru nie je potrebné ich prepojenie s mobilným telefónom. Presné zaznamenávanie športových údajov a vyhľadávanie telefónu.

-Monitoring spánku, -meranie vzdialenosti (proti krádežu) -funkcia pripomenutia pohybu -krokomer -Anglický menu -externá karta Micro SD, rozšíriteľná až na 32 GB (karta Micro SD nie je súčasťou balenia) -1.22 col 240 * 240 IPS HD Uhlopriečka displeja -Typ displeja OGS kapacitná dotyková obrazovka, -0,3 MP kamera -Bluetooth 3.0 -analýza pohybu, monitorovanie spánku, vzdialená kamera -SIM-karta tip: Micro SIM -Hovor: GSM 850/900/1800 / 1900MHz Štvorpásmový hovor, bluetooth hovor -SMS: SMS, SMS Bluetooth szinkronizálás -Zábava: miestne prehrávanie MP3, MP4, hudobný prehrávač Bluetooth -Pripomenutie hovoru -Meranie vzdialenosti, pripomenutie a vyhľadávanie zariadenia -krokomer ,pripomenika pri malom pohybe -Kamera: Vzdialená kamera: uložená v pamäti telefónu.



-obsah balenia: -1 x V8 Smart Watch -1x nabíjací kábel -1 x návod

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok zlavomax.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac